Välkommen till oss!

Vad är kvalitet? Jag har en idé om vad vi som företag skall erbjuda och vad jag vill arbeta med och sälja. I grund och botten baserat på den respons vi fått från er kunder. Att sälja produkter och utföra tjänster som blir uppskattade, även en lång tid, är mycket givande. Kan vi dessutom överraska positivt och lära oss något nytt på vägen så blir det ännu roligare!

Så har vi arbetat sedan företaget startades 1987, då jag var 19 år. En och annan dyrköpt lärdom har det såklart blivit. Men ambitionen har alltid varit nöjda kunder. De senaste åren har många av våra kunder från de första åren återkommit, ibland för att åter klä om en möbel, ibland för att komplettera med en ny fåtölj eller soffa. Ibland för att åter få lite hjälp på vägen då det gäller ett nytt hem. Ibland till något större, ibland till något mindre.

Hantverket är något jag inte vill vara utan, vissa perioder under året brukar ägnas mer åt butiksarbete och planering kring projekt. Ofta väldigt spännande uppdrag. Men det är alltid välgörande att åter få ägna sig åt det mer praktiska arbetet som ger ett tydligt resultat i slutet av dagen eller i slutet av veckan. Från första kontakt med beställaren, genom urvalsprocessen till avslut med leverans.

Idag har jag två medarbetare vid min sida, både i butik och verkstad. Anna Oldham Cooper och Jenny Jögi Furmanski. Det ger en extra dimension i att dela med sig av kunskap och också tillsammans ta sig an hantverksmässiga utmaningar. Vi har således alla kunskaperna från tapetseraryrket som bas.

Previous slide
Next slide