Färg förstärker och påverkar vår sinnesstämning. Vårt behov av energi, trygghet och lugn.
 

Hur vi upplever färg är också oerhört individuellt och påverkas starkt av ljus och miljö på en plats. Egenskaper som blir tydligare ju mer en färg har förmågan att reflektera och suga upp ljus och färg i omgivningen. Naturliga pigment har just den goda egenskapen och Farrow and Balls färger är mycket pigmentstarka.
 

Farrow & Ball har tillverkat sina berömda färger i Dorset sedan 1946. Färger som på många sätt påminner om tradionella linoljefärger, men är enklare att applicera, även för en lekman. De är vattenbaserade och miljövänliga.  Färger som också är mycket uppskattade av proffs och målarmästare. I det omfattande sortimentet finns både färg som är enkel att använda och ”specialist finish”, färger som kräver djupare yrkeskunskaper. De flesta av de 132 nyanserna tillverkas också i alla färgtyper. Deras signaturfärger ”Estate Eggshell” (snickerifärg) och ”Estate Emulsion” (vägg och takfärg) har en unik kalkighet och matthet.
 

Vi står i begrepp att också erbjuda en web shop, där det kommer att bli möjligt att göra inköpslistor och beställa i lugn och ro. Vi packar sedan er order och ser till att varorna finns färdiga för avhämtning här i butiken. Självklart kommer det också vara möjligt att beställa med frakt hem till dörren, men avsikten kommer framförallt vara att serva vårt närområde.  En av näthandelns stora baksidor menar vi är transporterna, vi vill göra vårt bästa för att samla frakter och ge den service som krävs för att köpet ska bli rätt redan från början. Det återstår en del arbete innan web shopen öppnar, men det går självklart bra att använda https://www.farrow-ball.com

Maila er beställning på peter@peteraberg.se så färdigställer vi er order för upphämtning!